Black Friday România 2021 - Când începe Emag, Altex, Flanco și Media Galaxy

Se apropie Black Friday România 2021 și toată lumea vrea să știe când fac reduceri magazinele online precum Emag, Altex, Flanco și Media Galaxy. Vă spunem însă că sunt și alte magazine online care ar trebui luate în calcul în ziua de Black Friday și aici amintim doar câteva, numărul lor fiind foarte mare: MatHaus, FashionDays, PC Garage, Libris, Elefant, Carturesti, ITGalaxy.ro, QuickMobile, Evomag, Starshiners sau Lensa.



Dar să vedem când organizează Black Friday România 2021 magazinele mari din online.


Când este Black Friday Emag 2021

Cel mai mare magazin din online-ul românesc este Emag și ca în fiecare an toată lumea așteaptă ca ei să anunțe ziua de organizare a evenimentului Black Friday. Și magazinul a dat verdictul și în acest an, când Emag a nunțat că Black Friday 2021 la Emag va fi pe 12 noiembrie 2021. Deocamdată nu știm ce produse vor avea reduceri de Black Friday la Emag.ro, dar cum vor anunța, vom scrie și noi aici.

Când este Black Friday Altex 2021
Altex încă nu a anunțat data la care va organiza evenimentul Black Friday 2021, dar sigur va fi în aceeași zi cu Black Friday Emag. Însă, în anii trecuți, magazinul Altex a început campania de reduceri cu mult înaintea datei oficiale, când toate magazinele sau aliniat la start. Probabil că la fel se va întâmpla și în 2021, când credem noi că Altex va da drumul la reducerile de Black Friday la începutul lunii noiembrie.

Când este Black Friday Flanco 2021
Magazinul Flanco cu siguranță că se va alinia la startul Black Friday din 12 noiembrie. Este însă posibil ca și Flanco, precum Altex, să înceapă cu reducerile mai devreme și chiar să le țină și după data oficială.

Când este Black Friday Media Galaxy 2021
Magazinul Media Galaxy este fratele lui Altex și în general ce face unul, face și celălalt. Deci, de la Media Galaxy de Black Friday 2021 așteptăm să aibă vârf de reduceri de Black Friday tot pe 12 noiembrie, dar cu siguranță vor începe pe la începutul lunii și o vor ține așa mult timp după data oficială.