Filmul Red Notice de pe Netflix a avut cel mai mare număr de vizualizări din istoria lansării filmelor pe platformă

Filmul american de acțiune și comedie "Red Notice" cu actorii Dwayne Johnson, Ryan Reynolds și Gal Gadot a devenit un mare hit pe Netflix. Filmul a fost lansat weekendul trecut pe Netflix, inclusiv în România, și a avut ziua cu cele mai multe vizualizări din istoria platformei de streaming Netflix.Expertul agent în recuperarea operelor de artă John Hartley (Dwayne Johnson) este nevoit să facă echipă cu Nolan Booth (Ryan Reynolds), un notoriu hoț de opere de artă, pentru a prinde un hoț și mai celebru (Gal Gadot).

Ryan Reynolds a postat pe Instagram: „Felicitări întregii echipe!”. Iar Johnson a distribuit un video și a scris: „Este OFICIAL, vin date din 190 de teritorii din lume. RED NOTICE a avut CEL MAI MARE SUCCES LA LANSARE DINTOTDEAUNA – din toate filmele DIN ISTORIA LUI NETFLIX!”. Nici Gal Gadot nu s-a abținut să sărbătorească succesul, adăugând: „Este fantastic! Nu pot să spun decât că voi, băieți, sunteți cei mai buni și motivul pentru care am făcut acest film. Sunt recunoscătoare și entuziasmată! Felicitări, Netflix și întreaga echipă @rednotice.movie.team.”

În cronica filmului Red Notice, New Musical Express a scris: „Scenaristul și regizorul Rawson Marshall Thurber este evident îndrăgostit de filmele tinereții lui și reușește să le prindă pe toate în scenariu. Plin până la exces cu de toate și vizibil îngrozit să-și asume și cel mai mic risc, este un bufet all-inclusive de 200 de milioane de dolari de mare succes, destinat oricui și fiecăruia.”

Deși a primit aprecieri amestecate și mai degrabă negative de la critici, filmul Red Notice a fost totuși bine primit de fani, cu un scor de 92% pe Rotten Tomatoes. În prezent, „Extraction” cu Chris Hemsworth este cel mai popular film de la Netflix din toate timpurile.