Educație și învățământ - Blogurile adăugate în categoria: Educație și învățământ

Blogurile din categoria: Educație și învățământ

Blogurile înscrise în categoria Educație și învățământ din directorul de bloguri RoBloguri.info. Înscrie si tu blogul tău în categoria Educație și învățământ. În această categorie găsiți bloguri care scriu despre educație și învățământ: învățământ pre-universitar și superior, resurse pentru elevi și studenți etc.

Adauga blog

Ajutor pentru BAC
http://ajutorbac.blogspot.ro
Un ghid complet pentru un Bacalaureat de nota 10! Notiuni teoretice, eseuri, variante, rezolvari, subiecte din anii precedenti etc.


DEK Project Master - Formare profesionala pentru adulti - cursuri
http://dekprojectmaster.wordpress.com
DEK Project Master este o companie tanara si in plina dezvoltare, dar cu personal cu o mare experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor. Astfel, organizarea cursurilor de formare profesionala in cele mai bune conditii si cu cei mai buni lectori, nu mai prezinta pentru noi nici un secret.

Credinta ortodoxa
http://www.credinta-dreapta.blogspot.ro
Acest site prezinta cateva dintre aspectele vietii si credintei ortodoxe romanesti si nu numai!

Premium English
http://premiumenglish.wordpress.com
Cursuri de limba engleza in Anglia, Irlanda, Malta, Scotia. Tabere pentru elevi, cursuri pentru adulti, inscrieri la liceu.

Teze de licenta, Teze de Master
http://media-moldova.blogspot.com
Elaboram la comanda teze de master, teze de licenta, teze de an. Teza se realizeaza dupa toate criteriile stiintifice si de redactare stabilite de Universitatile din RM. Lucrarea de diploma se efectueaza conform cerintelor dvs si, plus la toate, fara plata anticipata. Achitati la urma, in momentul in care primiti teza printata si pe CD, desigur nu inainte de a o analiza (la Chisinau).

Blog de bacalaureat 2015
http://blogbacalaureat2015.blogspot.com
Blog informativ despre examenul de bacalaureat sesiunea 2015-2016.