Personale - Blogurile adăugate în categoria: Personale

Blogurile din categoria: Personale

Blogurile înscrise în categoria Personale din directorul de bloguri RoBloguri.info. Înscrie si tu blogul tău în categoria Personale. Daca aveti un blog personal in care va scrieti parerile voastre despre orice sau oricare altul care credeti ca se incadreaza in categoria Personale, va rugam sa-l adaugati in aceasta pagina prin formularul din pagina de adăugare a blogurilor.

Adauga blog


Andressa
https://www.andressa.ro


Perfect de imperfecta
http://perfectaimperfecta.wordpress.com
Oameni,marketing,carte, film, societate, pareri...Toate prezentate perfect de imperfect


Filme, Muzica, Carti Online - Daniel Nicolae
https://danielnicolae.wordpress.com
Trailere filme, muzica noua si videoclipuri noi. Carti electronice online in biblioteca noastra online.


In-Game - Football Manager
http://in-game.dhm.ro
Acest site este cu și despre fotbal, nu orice fotbal, ci Football Manager. Ve-ți găsi aici informatii despre cariera mea, liga de vis proprie pe care am creat-o în FM Editor, echipa fantastică și fantezistă care am reușit să o dezvolt în FM Editor, precum tactica folosită, jucătorii, echipament, sponsorizări și așa mai departe.

Dorina Danila
https://dorinadanila.com
Un blog despre cartile pe care le citesc, despre locurile pe care le vizitez si despre alte lucruri care ne fac viata mai frumoasa.


alexandria stiri
http://adresavali.blogspot.com
fiecare isi exhiba vartejul de neoprit al gandurilor neimpacat paninsomnia val amatoria nextval & currval valentin nicolae alexandria videle rosiori turnu magurele zimnicea calafat corabia giurgiu drobeta turnu severin berceni vidra popesti leordeni berceni village terenuri case vile vanzare imobiliare berceni ilfov literatura vedea dabuleni draganesti vlasca danubiana oltenitei piata sudului


blogger.eu
http://lichiresti.blogspot.ro
Zi de zi ,lumea asa cum o vad eu !


Priveste Cerul!
http://vigilatecaelum.wordpress.com
Blog de astronomie, observatii astronomice si astrofotografie...


Ocean de Margele Colorate Frumos
http://oceandemargele.blogspot.ro
Un blog despre grupul de autori "Ocean de Margele Colorate Frumos" si despre cartea "Taxa pe prostie.Pret promotional" (dar si alte articole scrise de cei 30 de autori)


Vasilache Daniela
http://vasilachedaniela.blogspot.ro
Cand viata-i doar "un vis" Eu evadez in scris . Pe foaia de hartie Iar viata-i poezie ! Repun viata-n vers Cand visu-mi e prea sters . Cand gandurile dor Si simt incet cum mor ! Se naste poezia Din sentimente stinse . Dureri si amagiri Iluzii ,fericiri ! E doar o poezie... Si totusi,o poveste . O poate intelege... Doar cel ce o traieste ! Ramane amintire Cand timpul e trecut . Imi scriu intreaga viata... Ca nu vreau sa mi-o uit ! Scriu tot ce am iubit Scriu ,pina si dorinta... Iubesc si am "iubit" Cunosc si suferinta!


All aboard
http://travelwitmenow.blogspot.ro
Un blog despre calatoria ce se numeste viata, diverse cugetari, experiente tratate cu subiectivism ori realism.

In asteptarea unui prunc
http://fatanaiva.info
Insemnari ale unei viitoare mame

Life & Soul
http://lifeandsoulofficialpage.blogspot.ro
Life&Soul este locul in care fragmente din viata mea devin ganduri. Este locul in care viata mea se impleteste cu viata tuturor cititorilor mei. Imi place sa scriu, scriu cu drag, colectionez ganduri adunate din viata si le transform in texte pentru sufletul oamenilor. Considera pagina Life&Soul ca pe o invitatie catre o vacanta exotica, relaxanta, distractiva si educativa. Iti trimit aceasta invitatie, in fata careia sper sa iti deschizi inima si bratele; iti trimit o invitatie catre o lectura usoara, care sigur iti va schimba in bine ziua de azi! Scapa de stressul cotidian, uita, pentru o clipa, de probleme si lasa-te purtat/a de povestea fiecarui text.

Punkt si de la capat
http://www.punktsidelacapat.ro
Aveti ceea ce meritati - cine considera ca nu merita asta il astept sa vorbeasca acum sau sa taca pentru totdeauna !

Un Blog Simplu
http://zaombla.blogspot.ro
Incerc sa te pun cat de cat in tema cu lucrurile pozitive ce ne inconjoara si pe care probabil refuzi sa le vezi, citesti, faci. Aici vei gasi o selectie fireasca a unor articole ce merita promovate, precum si idei si conceptii personale cu care poti fi sau nu de aco
Timp pentru tine
http://timp-pentrutine.blogspot.com
Blog calatorii. Blog cu pareri si diverse articole de intretinere.