Vloguri românești: Foto / Video

 Vloggurile Youtube românești înscrise în categoria Foto / Video. Vlogeri români care vorbesc în general despre fotografie, editare video, editare foto, montaj și altele. Canale de Youtube românești din categoria Foto și Video.

 


Marius Brinaru
https://www.youtube.com/user/brinaruionut
Video tutoriale despre fotografie, video, camere foto/video




Vlog F64
https://www.youtube.com/c/F64StudioBucure%C8%99ti
La fel ca și pe blogul F64 (blog.f64.ro), ne străduim să adunăm pe canalul de YouTube F64 cât mai multe dintre resursele educaționale sau de interes pentru orice fotograf, fie el amator sau profesionist.

De la prezentări și review-uri de echipamente foto-video, la tutoriale diverse, utilitatea anumitor accesorii, procesare foto și video în diverse soft-uri de editare, și până la interviuri sau mini-seriale în care stăm de vorbă cu o parte dintre fotografii cunoscuți.



Toma Bonciu
https://www.youtube.com/channel/UC-0_HptX5qyXyQRDTGQWWkw
Fotograf de peisaj si calatorie full time. Organizez workshopuri si ture foto, tutoriale video si cursuri de editare. Daca vreti sa veniti la un workshop sau sa cumparati un curs intrati pe www.tomabonciu.ro



Radu Juvină
https://www.youtube.com/c/RaduJuvin%C4%83
Salut! Sunt Radu și arăt oamenilor bucuria de a fotografia.

Prin fotografie explorăm, ne dezvoltăm, dar ne și relaxăm. Dacă, în urma clipurilor făcute de mine, vei găsi în aparatul de fotografiat o sursă de bucurie, înseamnă că acest canal de YouTube și-a îndeplinit misiunea. Cu această idee am început canalul, tot ea mă motivează să-l continui.



Gabriel Barna
https://www.youtube.com/c/GabrielBarna
Salut! Eu sunt Gabriel si creez continut educational si inspirational, care dezvolta competente si usureaza vietile oamenilor prin tehnologie, educatie moderna si lifestyle SMART.

Ce gasesti pe canal:
    - Tutoriale pentru productie de continut video. Trucuri pentru vlogging si filmari cu telefonul, echipamente, setup-uri pentru editare video si filmat, informatii despre algoritmul YouTube si Social Media.
    - Review-uri, echipamente, laptopuri, camere de filmat, aparate Mirrorless, DSLR, telefoane, smartphone-uri si alte gadget-uri noi.
    - Teste 100% reale ce reflecta adevarata putere a echipamentelor pe care le testez.
    - Videoclipuri inspirationale, care ajuta la imbunatatirea stilului de viata, un lifestyle SMART si cresterea productivitatii.  Optimizarea spatiului de lucru, managementul timpului, optimizare software si productivitate.
    - Curs complet pentru editare video in Adobe Premiere PRO.