Marea unire 2018 la EMAG - reduceri pana la 50%

 Odata cu terminarea Black Friday, magazinele online trebuie sa se reorienteze spre noi promotii, iar Emag o face prin reduceri si oferte speciale dedicate zilei de 1 Decembrie 2018 - Ziua nationala a Romaniei, Asteptam sa vedem si reducerile de Ziua Emag care vor avea loc in jurul zilei de 6 decembrie.

In promotia "Marea Unire a preturilor mici" care se desfasoara deja de cateva zile, magazinul online EMAG vine cu reduceri de pana la 50% la toate categoriile de produse din site-ul lor. Promotia este axata ca de obicei pe produse electronice precum televizoare, laptopuri, telefoane, tablete, calculatoare, electrocasnice mici si mari, console gaming, etc, insa Emag vine si cu reduceri la produse non electronice precum: imbracaminte si incaltaminte, produse de bricolaj, sanitare, ingrijire personala, parfumuri si nu in ultimul rand, produse pentru casa.


Iata mai jos toate categoriile de produse pe care magazinul online EMAG le are la reducere in promotia dedicata zilei Unirii - Centenarului.