Înscrierea corectă în directoare. Cum se face.


Inscrierea in directoare este un pas foarte important in promovarea unui site, pentru ca acesta sa fie vizitat si usor de gasit in motoarele de cautare. Este important insa ca aceasta inscriere sa fie facuta corect.

O prima gresala care se face este faptul ca multi fac inscrierea rapida in directoare, in 24-48 ore sau 2-3 zile. Inscrierea facuta astfel rapid si agresiv nu este deloc vazuta bine de Google, de multe ori acest lucru fiind considerat spam, lucru care duce la un nivel foarte scazut de indexare in motarele de cautare. Pentru o indexare efiecienta si calitativa, este important ca aceasta inscriere sa se faca lent, progesiv, pe o perioada mai lunga. Singurul serviciu de inscriere in directoare care ofera inscrieri pe o perioada extinsa de timp este www.inscrieredirectoare.ro. Prin acest serviciu se poate alege o perioada de inscriere de la 5 zile pana la 5 luni. Inscrierea facuta astfel lent, construieste un link building mult mai solid si mai natural. Tot pentru o inscriere cat mai naturala este recomandat ca titlurile si descrierile sa fie diferite, cu fiecare inscriere in parte. Astfel, inscrierea este una naturala iar indexarea in Google este astfel mult mai calitativa si mai solida. Pentru asta, trebuie selectate extraoptiunile care fac acest lucru, in acest mod, persoana care preia comanda, va crea un tiltu si o descriere diferita pentru fiecare inscriere in parte, lucru care va fi foarte benefic pentru site-ul promovat.

O alta intrebare care apare deseori este daca sa se faca sau nu inscrierea in directoarele care solicita un link reciproc pentru acceptare. Aici exista 2 variante. Fie sa nu se puna deloc link-uri reciproce, fie sa se faca inscrierea doar in acele directoare care solicita link-uri reciproce pe o pagina secundara si nu pe pagina principala.
Alte aspecte importante ale serviciului de inscriere mentionat mai sus este faptul ca ofera dinainte o lista cu directoarele in care se va face inscrierea la fiecare pachet. Directoarele sunt verificate permanent si sunt excluse directoarele nefunctionale. Pe tot parcursul inscrierii se va trimite un raport saptamanal, in care vor fi detaliate directoarele in care nu s-a putut face inscrierea, impreuna cu motivul respectiv, urmand ca acestea sa fie inlocuite cu alte directoare functionale, pentru a pastra mereu numarul de inscrieri comandate in pachet.

Parerile clientilor care au folosit acest serviciu sunt foarte bune si pot fi urmarite pe pagina de feedback.