Black Friday in noimbrie 2017

 Asa cum s-a intamplat in ultmii ani, in Romania evenimentul de promotii si reduceri Black Friday s-a organizat in penultima zi de vineri din luna noiembrie. Nici anul 2017 nu face exceptie, magazinele online intelegandu-se sa organizeze evenimentul Black Friday pe 17 noiembrie.

Insa si anul acesta ca si anii trecuti unele magazine au furat startul si au inceput deja Black Friday 2017 venind cu reduceri destul de bune, unele mai bune ca in ziua oficiala. Prrintre magazinele online care deja au inceput Vinerea Neagra amintim:

Flanco.ro care a dat drumul la reduceri inca de luna trecuta de pe 20 si promit ca vor tine preturile reduse inclusiv pe 17, 18 si 19 noiembrie.

EVOMAG.ro au inceput si ei evenimentul inca de pe 1 noiembrie si promit ca vor culmina cu cele mai mari reduceri in zilele de 17, 18 si 19.

Originals.ro, un magazin mare care vinde incaltaminte si imbracaminte sport de la firme precum Puma, Adidas, Nike, Reebok si altele a inceput Black Friday de luna trecuta organizand Jocurile Black Friday. Promit si ei ca ziua de 17 noiembrie vor avea reduceri foarte mari.


Iata si lista cu magazinele cu electronice si cu imbracaminte si incaltaminte care vor organiza evenimentul Black Friday in 2017.

Electronice, it, electrocasnice si electrice
EVOMAG.RO
FLANCO.RO
PCGARAGE.RO
ALTEX.RO
QUICKMOBILE.RO
CEL.RO
MARKETONLINE.RO
ITGALAXY.RO
PCHOUSE.RO
EVOCOMPUTERS.RO
iHUNT.RO
TECHSTAR.RO
VONINO.RO
E-BODA.RO
UTOK.RO
F64.RO
INTERLINK.RO
YELLOWSTORE.RO
CITGRUP.RO
ITGSTORE.RO
TEHNIVBAZAR.RO
VONMAG.RO

Incaltaminte si imbracaminte

ORIGINALS.RO
FASHION DAYS.RO 
DYFASHION.RO  
FASHIONUP.RO  
SEVENSINS.RO  
MYCLOSET.RO  
B-MALL.RO  
STARSHINERS.RO
FASHIONAGENDA.RO
COMODO.RO  
BROXO.RO