Ajutor pentru a gasi raspunsuri PixWords

 PixWords este unul din cele mai populare jocuri interactive care se poate juca la acest moment atat pe tablete cat si pe telefoane smart cu sistem de operare android, iOS si windows. Este un joc de tip Aritmogrif care insa in loc de definitii, are poze care analizate va rezulta un raspuns corect ce trebuie trecut in caseta din joc.


Unele niveluri din PixWords sunt mai usoare iar altele destul de grele pana la imposibil de dedus. Asa ca toti jucatorii incearca sa gaseasca raspunsuri la pozele unde nu reusesc sa afle rezolvarea.

Desi jocul are variante ajutatoare, punctele primite nu sunt intotdeauna de ajuns si chiar si asa , unele raspunsuri tot nu pot fi gasite.

Ce ramane de facut atunci cand ai ajuns la un raspuns pe care nu-l stii si nici nu vrei sa stai ore in sir pentru a-l gasi? Apelezi la un site specializat pe raspunsuri pentru jocul PixWords.

Un astfel de site am creat si noi cei care detinem site-ul Robloguri.info
Este vorba de siteul pixwords.robloguri.info. Un site unde puteti cauta raspunsuri accesand pagina cu numarul de litere, cautand in site cu ajutorul casetei de cautare sau accesand pagina cu autorii pozelor din jocul PixWords la care noi am dat raspunsuri.

Siteul este inca la inceput dar intentionam sa-l crestem si astfel sa reusim sa va ajutam sa gasiti cat mai multe raspunsuri pe care nu puteti sa le rezolvati singuri.