Fanii nemulțumiți de noul look al actritei Emilia Clarke din Urzeala tronurilor

Actrita engleza Emilia Clarke, una dintre principale actrițele ale filmului serial „Urzeala tronurilor”, și-a schimbat drastic coafura spre nemulțumirea fanilor de pe Instagram care i-au reproșat că noul look ar face-o să arate mai bătrână decât este.

Emilia Clarke

Emilia Clarke este a treia vedetă care, săptămâna aceasta, primește reacții negative în urma schimbării coafurii. Înaintea ei, Chrissy Teigen a fost criticată pentru noul ei stil, un bob scurt, despre care fanii au spus că îi face fața „enormă”. De comentarii negative nu a scăpat nici Julianne Hough care, de asemenea, s-a tuns, consemnează yahoo.com.


Acum, fanii sunt nemulțumiți de tunsoarea pixie pentru care Emilia Clarke a optat recent. Personajul ei din ”Urzeala tronurilor” are o impresionantă podoabă capilară, cu șuvițe lungi și blonde, dar în realitate este vorba despre o perucă. În viața reală, actrița britanică este brunetă, iar de curând a optat să se tundă foarte scurt, inspirată de coafura lui Gwyneth Paltrow din anii 90.


Fanii nu au putut să aprecieze noul look al ”Mamei dragonilor”.

”Nu-mi place noua coafură a ta absolut deloc”, a comentat cineva.

”Ești bătrână, Emilia Clarke”, a adăugat altcineva.

”Te rog, nu-ți mai tăia părul. Lasă-l lung. Arăți mult mai bine cu părul lung, Emilia”, a rugat un alt fan.

Unul dintre fani a remarcat faptul că actrița are tunsoarea ”unui băiețel de 11 ani”, în timp ce alții au spus că arată ca o femeie care ”dorește să vorbească cu managerul”. Un alt fan a comparat noua coafură cu tunsoarea de pedeapsă a lui Cersei (Lena Headey) înainte să parcurgă ”Drumul rușinii”, în sezonul 5 al serialului ”Urzeala tronurilor”.


Comments