Puneți imaginile sa lucreze pentru site

Imaginile adaugă frumusețe și interes paginile voastre de blog. Acestea pot avea și o funcție de optimizare pentru motoarele de căutare.

Puneți imaginile sa lucreze pentru site
De fiecare dată când încărcați o imagine pe site-ul vostru, aveți posibilitatea să adăugați un cuvânt cheie în câmpurile de titlu ale imaginii și al textului alternativ.

Care sunt acestea, poți întreba?

Eticheta title pentru imaginea dvs. generează textul care apare atunci când cineva mișcă mouseul peste imaginea respectivă.

Și dacă, dintr-un anumit motiv, imaginea nu este disponibilă - sau cititorul paginii folosește un dispozitiv alternativ pentru a  vizualiza conținutul paginii - tagul de text alternativ este textul pe care îl va vedea în locul imaginii dvs.

Din nou, trebuie să aibă sens. Dacă este un articol despre anvelope și ați folosit o imagine a unei anvelope murdare, nu o numiți doar "Anvelopă". Scrieți "Cea mai bună anvelopă pentru drumuri murdare" sau alt text care descrie bine ce vor găsi oamenii citind conținutul articolului. Asigurați-vă că eticheta alternativă descrie cu exactitate imaginea pe care o afișați. Acest lucru nu este un loc pentru a îndesa cuvinte cheie aleatorii, este doar o altă modalitate de a arăta clar despre ce este site-ul vostru.